Fritsonline Logo Online Marketing Webdesign E-Commerce Frits van der Bijl
Fritsonline Logo Online Marketing Webdesign E-Commerce Frits van der Bijl
Fritsonline Logo Online Marketing Webdesign E-Commerce Frits van der Bijl

Online Marketing

Jouw boodschap effectiever overbrengen

Jouw business laten groeien door in te spelen op de juiste doelgroep. Naamsbekendheid, marktaandeel, omzet, wat is jouw doel? Fritsonline draagt daar aan bij.

Online je doelgroep beter bereiken

Je wilt jouw boodschap beter overbrengen bij je doelgroep. Wij helpen je hoe je dit online het beste kunt doen. We helpen je inzichtelijk te krijgen wie jouw klant precies is. Welke boodschap werkt? En hoe brengen we die boodschap zo effectief mogelijk over? We verkrijgen deze inzichten op basis van online data, uiteraard altijd aangevuld met de juiste ervaring en de juiste vormgeving. We bouwen zo samen aan de juiste online marketing strategie zodat jij zo goed mogelijk verbinding maakt met je doelgroep.

Specialisme in online marketing

Met de juiste specialisten in huis zorgen we voor succes. We helpen met de juiste strategie, het opzetten van de marketingcampagnes en ook met het constant verbeteren van deze campagnes. 

Hieronder enkele voorbeelden van kanalen die we aanbieden. We sparren met je over welke kanalen we het beste kunnen inzetten voor je.

Kanalen

Hoe we je doelgroep bereiken

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Het is een specialisme dat webpagina’s beter vindbaar maakt in zoekmachines, voornamelijk in Google. SEO zorgt ervoor dat jouw website in beeld komt als iemand naar informatie zoekt die te maken heeft met jouw bedrijf.

Search Engine Advertising (SEA)

Deze Google Advertenties (Google Ads) maakt het mogelijk om de juiste persoon op het juiste moment te bereiken. Wij stellen alles zo in dat Google relevante advertenties laat zien aan mensen die actief op zoek zijn naar informatie over jouw producten of diensten.

Display Marketing

Dit zijn visuele advertenties die worden weergegeven op partnerwebsites van Google. De klant ziet jouw advertentie als ze gerelateerd zijn aan je eerder zoekgedrag of de inhoud en thema’s van de website. Op die manier kun je zeer effectief de juiste boodschap visueel overbrengen op je doelgroep.

Conversie Optimalisatie (CRO)

Continue verbeteringen doorvoeren op websites op basis van bezoekersdata. We kijken bijvoorbeeld naar de structuur van de website, de kleuren, de zoekfunctie en de functionaliteiten. Wat doet de bezoeker precies? En hoe kunnen we dat zo inrichten dat jij meer winst met hetzelfde aantal bezoekers behaalt?

Social Media Marketing

Bekendheid via social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Op basis van bijvoorbeeld locatie, demografische gegevens en andere informatie die social media platformen verzamelen, is het mogelijk om advertenties heel specifiek in te richten. Wij bouwen en optimaliseren de campagnes zodat jij jouw doelgroep effectief bereikt.

E-mail Marketing

Marketing via mailings & nieuwsbrieven. Een belangrijke vorm van marketing. We zetten het in om nieuwe klanten te bereiken, en voor het onderhouden van contact met je huidige klanten. Zo bouw je een sterke band op met je contactenbestand.

Klanten

Wie gingen jou voor