Fritsonline Logo Online Marketing Webdesign E-Commerce Frits van der Bijl

Use Cases

Een selectie tevreden klanten

E-Commerce Strategie

LFE

LFE is een van de grootste wijnimporteurs van Nederland en een dochterorganisatie van het internationale Castell-groupe. LFE levert hun wijnen met name aan Retail en Horeca. 

Fritsonline helpt LFE met hun E-Commerce strategie. Onder andere via marktonderzoek en het testen en valideren van nieuwe concepten. 

E-Commerce Strategie, Wedesign & CRO

Seenons

Seenons is een circulaire start-up en afvaldienstverlener. Zij bundelen de krachten van logistieke partijen en bestaande afvaldienstverleners in één platform.

Fritsonline helpt Seenons met hun e-commerce strategie. Meer klanten binnenhalen via de website is daarbij het hoofddoel. 

Online Marketing & E-Commerce Strategie

VEKTLØS

Vektløs is Noors voor gewichtsloos. Gewichtsloos om je even af te sluiten van de drukke wereld en ook vanwege het comfort van hun kleding.

Deze start-up ontwikkeld stijlvolle outdoorkleding van merinowol en bamboe. Fritsonline helpt Vektløs met haar (online) marketing strategie voor en na de lancering. 

E-Commerce Strategie & Webdesign

TAG Movement

De Talent Academy Group (TAG) helpt mensen topprestaties neer te zetten. TAG schept hierbij de voorwaarden voor succes; bij topsporters, teams, organisaties of individuen. Dit doen ze met schillende labels waaronder De Talentenacademie, TAG Icons en TAG Movemenet. Binnen de topsportwereld is TAG marktleider en begeleid het vele topteams.

Fritsonline helpt TAG met de  online positionering van hun zes verschillende labels en de realisatie van hun websites.  

Online Marketing & E-Commerce Strategie

Holland Warmte

Holland Warmte is een zeer toonaangevend installatiebedrijf in geheel Zuid-West Nederland. Een heel ondernemende organisatie en een écht familiebedrijf met ruim 55 jaar ervaring.

Fritsonline helpt Holland Warmte met hun E-Commerce strategie en Online Marketing. Onder andere via marktonderzoek en het testen en valideren van nieuwe concepten en social media advertising.

Benieuwd hoe we jou online verder kunnen helpen? Of meer uitleg over de huidige use cases? We komen bij je langs en je bent welkom bij ons op kantoor in Rotterdam.